Підготуйте територію приватного будинку до весни разом із нами

8 Лютого 2022 року
Підготуйте територію приватного будинку до весни разом із нами

Новорічні свята закінчилися, отже, весна близько. Коли сонце знову починає повільно світити, а дні знову стають довшими, ми нарешті можемо вийти в сад, щоб підготувати все до сезону ігор на свіжому повітрі. Ви відчуваєте наближення весни? Ми вже підготувала вам кілька порад, щоб ви могли дуже швидко підготуватися до весни і ще більше розслабитися і насолодитися прекрасною погодою.

Весняне прибирання вуличних іграшок

Після того, як ваші вуличні іграшки зазнали впливу морозу та дощу, гарною ідеєю буде добре почистити їх до приходу весни. Після чищення діти знову зможуть ними грати і вони будуть як новенькі. Перед тим, як розпочати чищення іграшки, слід спочатку уважно подивитися: чи не пошкоджена вона. Можливо, ваші іграшки для активного дитячого відпочинку потребують заміни, або, можливо, ви помітили, що відсутні деталі. На щастя, ринок пропонує широкий асортимент запасних частин, так що ви можете вдихнути нове життя в іграшки.

Подготовьте территорию частного дома к весне вместе с нами

Новий початок сезону ігор на свіжому повітрі 

Ігрові будиночки та вежі

У вас є дерев'яний будиночок для ігор чи ігрова вежа? Тоді ви можете просто після зими вимити їх звичайним милом. Обробляйте деревину морилкою двічі на рік.

У вас у саду є гойдалка? Переконайтеся, що гачки надійно закріплені. Мийте пластикові гойдалки теплою водою та невеликою кількістю м'якого миючого засобу.

Пісочниця

Дайте пісочниці нове життя після зими. Навіть якщо пісочниця була закрита зиму, рекомендується замінити пісок. Ми рекомендуємо річковий або дюновий пісок. Білий пісок теж підійде, але він менш вдалий для будівництва замків з піску або тунелів.

Також добре подумайте, де розмістити пісочницю. Помістіть її в тихому місці, але переконайтеся, що ви можете бачити дітей із дому чи патіо. Слід вибрати місце, яке пропонує як сонце, і тінь. При необхідності слід розмістити парасольку над пісочницею, щоб забезпечити укриття в сонячні дні. Встановіть пісочницю трохи осторонь кущів і дерев, щоб листя не падали в пісок.

Картінг

Проведіть технічне обслуговування свого картингу (якщо він є), щоб весняний старт почався швидко і безпроблемно. Ретельно очистіть його та переконайтеся, що всі гайки та болти добре затягнуті. Ви можете безпечно їздити, коли вийдуть перші промені сонця.

Батут

Пострибати на батуті у власному саду хто цього не хоче? Батути – це не тільки весело, а й дуже корисно. Який батут підійде вашій дитині, залежить від багатьох факторів. Виберіть між розміром, ціною, типом, комфортом стрибків та категорією якості та, звичайно ж, кольором. Ну, а якщо батут вже давно є у вашому дворі, прочитайте нижче як його упорядкувати до весни.

Якщо взимку ви накрили батут брезентом, ви заощадили багато роботи з прибирання. Під час чищення батута вибирайте м'які миючі засоби, щоб не пошкодити поверхню. Наприклад, візьміть теплу воду та трохи рідкого мила та використовуйте тільки м'які тканини та губки.

Спортивні батути та інше спортивне приладдя

Почніть сезон ігор на свіжому повітрі зі спортивними товарами, які дозволять вам рухатися на свіжому повітрі— спортивними і надувними батутами. Коли на вулиці стає тепліше, ви можете замінити перебування за гаджетами класною грою у м'яч у дворі будинку чи стрибками на батутах. Свіже повітря і помірна активність корисні не тільки дорослим, а й дітям будь-якого віку.

Футбольні ворота, спортивні сітки в основному не вимагають обслуговування та можуть бути вимиті із садового шланга. Ретельно перевірте сітку після зими. Вона порвана чи зношена? Замініть її на нову.

Тепер, коли ви подбали про вуличні іграшки, і все знову сяє і сяє, ви справді готові до весни.



Повернутись до списку

© 2024 batut.net.ua

м. Київ, вул. Ялтинська, 10/14


Електронна пошта: info@batut.net.ua
Телефон:
(098) 090-77-88